Interne

Postavaru Night 2012

Postavaru Night 2012

Poiana Braşov renumita staţiune montană, va fi pe 10 martie,  gazda cunoscutei curse nocturne de schi alpinism şi alergare montană, Postavaru Night.  Evenimentul a ajuns în acest an la ediţia a şasea şi se bucură de o popularitate ce creşte an de an.

Poiana Braşov ne aşteaptă din acest an cu o faţă nouă. Pârtii mai lungi, mai late, dotate cu instalaţii noi de transport pe cablu, sistem modern de înzăpezire şi condiţii de securitate maximă completează imaginea celui mai vast şi mai modern domeniu schiabil din România.

Postavaru Night este primul din cele patru evenimente ce sunt programate pentru acest an în seria de competiţii outdoor CarpathianMan. Din aceiaşi serie mai fac parte: Marathon Piatra Craiului – Salomon, Bike Marathon 3Mountains şi UltraTrail Fagaras.

In prima faza va fi o urcare la lumina lanternelor, pe schiuri de tură sau în alergare din Poiană până pe vf. Postăvaru. Cursa va fi urmată de premiere şi “after race” la Cabana Postăvaru.   Traseul în lungime de 4,5 km şi 700 metri diferenţă de nivel pozitivă, a fost parcurs anul trecut de 167 participanţi din ţară şi străinătate.

Pentru a completa formularul de înscriere on-line şi pentru detalii legate de eveniment, accesaţi pagina web a evenimentului:    www.postavarunight.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co