Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Napoleonland

Napoleonland

Napoleonland este propunerea unui primar francez pentru atragerea turistilor in zona. Vorbim despre un parc de distractii care isi popune sa fie competitorul principal pentru EuroDisney si sa celebreze istoria Frantei, cu accent pe realizarile lui Napoleon Bonaparte.

La inceputul acestei luni, primarul unui orasel din sudul Parisului a anuntat inceperea constructiei unui nou parc de distractii care isi propune sa atraga turisti din toata lumea si sa ajute la imbunatatirea economiei nationale – parcul se va numi Bivouac de Montereau, dar va fi cunoscut mai bine sub numele de Napoleonland.

Parcul isi popune sa fie competitorul principal pentru EuroDisney si sa celebreze istoria Frantei, cu accent pe realizarile lui Napoleon Bonaparte. Printre atractii se vor regasi “campania Egipteana” dusa de Napoleon, batalia de la Berezina, cucerirea Bastiliei si startul Revolutiei Franceze.

Cu toate ca “revenirea imparatului” nu pare sa se potriveasca in peisajul actualei economii, a campaniei prezidentiale si a aniversarii a 200 de ani de la batalia din Berezina, autoritatile sunt de parere ca acest parc va ajuta la cresterea economica si “va oferi poporului francez un motiv de mandrie nationala”.

Desi francezii au evitat pana acum sa comercializeze numele lui Napoleon, se pare ca acum, in plina criza economica, si-au dat seama ca aceasta ar putea avea succes.

Sursa: money.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co