Evenimente

Premiera in Romania: Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry

 In ziua de miercuri, pe 10 aprilie, Eventur va organiza in colaborare cu Ramada Bucharest Parc, GoTravel, Travelport, Travelio, Infoturism, Infopensiuni si J’Info Tours, o conferinta pe tema Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry.

Evenimentul va avea loc la Ramada Bucharest Parc in sala Terra Grand Ballroom, va incepe la ora 10 si se va termina la ora 18. Conferinta a fost structurata in doua componente principale:

  1. Componenta Social Media – care isi propune sa atraga atentia asupra influentei puternice pe care o are internetul si retelele sociale asupra comportamentului turistului. Se vor prezenta studii de caz si strategii de Facebook eficiente ale unor companii importante din domeniul turismului. De asemenea, participantii vor afla cum interactioneaza clientii cu brandurile prin intermediul retelelor sociale, care sunt oportunitatile de a fideliza clientii si care sunt cele mai recente instrumente de masurare a obiectivelor.
  2. Componenta Mobile Strategies – care isi propune sa sublinieze faptul ca in 2012, peste 45% din turistii romani au cautat informatii despre calatorii direct de pe telefonul mobil, iar 15% au emis rezervari. Se vor prezenta exemple de tehnologii si aplicatii de succes pentru smartphone-uri. Participantii vor descoperi si cele mai noi trenduri in privinta utilizarii gadget-urilor.

Evenimentul va fi prezidat de moderatorul Alex Filip, fondatorul Eventur, si va avea ca invitati profesionisti locali in marketing, advertising, online si turism. Printre acestia se vor afla si:

  • Alexandru Lapusan – CEO & Founding Partner Zitec
  • Carmen Pavel – Presedinte J’Info Tours
  • Monica Jitariuc – Managing Director The Practice
  • Mugur Patrascu – Head of iLeo

Din public vor face parte manageri si directori executivi din agentii de turism, sefi ai departamentelor de comunicare si marketing, reprezentanti ai lanturilor hoteliere si companiilor aeriene, dezvoltatori de tehnologii si aplicatii pentru smartphone-uri si tablete, consultanti in turism si marketing online.

Despre Eventur: Prima agentie din Romania specializata exclusiv pe organizarea de evenimente in turism si marketing. 

 

Banner250x250_4

 

 

3 Comments

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co