Interne

Prințul Charles va promova turismul în Carpați

Prințul Charles va promova turismul în Carpați

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa desfasurata la Targu Mures, ca Guvernul elaboreaza o strategie impreuna cu Casa Regala a Angliei, mai exact cu reprezentantii Printului Charles, pentru promovarea turismului in Carpati.

Ministrul Eduard Hellvig a declarat ca la nivelul Secretariatului General al Guvernului exista un secretariat tehnic care coordoneaza o strategie pentru dezvoltarea turismului in Carpati, in acest sens existand discutii, saptamana trecuta, cu consilierul Printului Charles, la sediul Ministerului Dezvoltarii, potrivit Mediafax.

Ministrul a precizat ca parteneriatul vizeaza atat promovarea Carpatilor, cat si proiecte punctuale, de la festival gastronomic pana la promovarea unor regiuni turistice in zona rurala, de la asigurarea finantarii pe infrastructura de turism pana la infrastructura in interiorul regiunilor promovate. Hellvig a aratat ca este posibil sa se intalneasca personal cu Printul Charles, pentru discutii, in aceasta vara.

Ministrul roman se afla in Mures pentru a vizita doua obiective de investitii – o baza sportiva si un drum comunal, ambele reabilitate din fondurile MDRT, in localitatea Zau de Campie.

Sursa: www.wall-street.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co