Interne

Vizita prinţului Charles în satul harghitean Delniţa, unde este protejată broasca albastră

Prinţul Charles se află, miercuri, într-o vizită privată în satul harghitean Delniţa, unde a ajuns în jurul orei 10.20 şi a mers în apropierea bisericii din localitate, pe un câmp pe care se derulează un proiect despre viaţa unor broaşte foarte rare.
Prinţul Charles, aflat într-o vizită privată în Transilvania, va vizita apoi biserica Sfântul Ioan din sat, care datează din secolul al XIII-lea, după care o va vizita pe Barbara Knowls, o femeie din Marea Britanie, stabilită în Delniţa, care şi-a cumpărat aici o casă pe care a restructurat-o în stil vechi.


Proiectul care se derulează pe câmpul din apropierea bisericii din sat, unde s-a dus prinţul Charles, studiaza amfibienii, în mod special o specie foarte rară de broaşte albastre.


Prinţul Charles, aflat într-o vizită privată în Transilvania, a avut, marţi seară, o întâlnire neoficială de o oră şi jumătate, la reşedinţa sa din Valea Zălanului, cu autorităţile locale din judeţul Covasna, fiind interesat de tradiţiile şi produsele locale, precum şi de satele secuieşti autentice. Oficialităţile covăsnene i-au dăruit moştenitorului coroanei Marii Britanii o sticlă pictată de copiii cu dizabilităţi din Târgu Secuiesc, o oglindă cu motive tradiţionale secuieşti pentru a putea „privi înapoi la Valea Zălanului” şi o carte despre judeţul Covasna.


sursa: adevarul.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co