Interne

Priorităţile noului ministru al turismului

Priorităţile noului ministru al turismului

Mai multe obictive din capitala sunt priorităţile noului ministru al turismului. Cristian Petrescu, a declarat, recent, că şi Centrul Istoric al Capitalei şi Casa Poporului trebuie valorificate mai mult în scop turistic, susţinând totodată că va insista pe organizarea de evenimente, în special în Bucureşti.
Centrul Istoric şi Casa Poporului, priorităţile noului ministru al turismului. Întrebat pe ce anume va insisita în promovarea turismului, Cristian Petrescu a spus: „Pot să vă dau o direcţie clară către care ne vom îndrepta şi pe care o vom sprijini foarte mult, organizarea de evenimente în Bucureşti şi în România, în general, expoziţii, congrese, pentru că aduce nu numai circulaţie turistică, ci şi prestigiu pentru ţara organizatoare”.
Despre integrarea Centrului Istoric al Capitalei în circuitul turistic, ministrul Petrescu a afirmat că aceasta depinde de Primăria Capitalei. El a adăugat că din păcate a durat foarte mulţi ani până a început reabilitarea, iar procedura şi ea este de durată.
Întrebat despre rolul în strategia turistică a Casei Poporului , Cristian Petrescu a spus: „E un simbol de tristă amintire pentru români, în general, dar pentru străinii care vin în Bucureşti, practic… toţi străinii pe care i-am cunoscut, au zis că au fost deja sau că vor să ajungă acolo. Bineînţeles că în turism superlativele atrag, iar atunci când ai cea mai mare clădire din Europa şi a doua ca mărime din lume, ar fi culmea să nu exploatezi acest avantaj”.
Totodată, noul ministru a vorbit de faptul că, anul trecut, creşterea numărului de turişti a fost de 17 la sută şi că doreşte să păstreze strategia de brand.
Sursa: www.zf.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co