Interne

MDRT in ajutorul sinistratilor

MDRT in ajutorul sinistratilor

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului face apel la reprezentantii industriei de turism pentru a veni in ajutorul persoanelor izolate din cauza caderilor de zapada si pentru a dona, din rezervele proprii, produse alimentare si bunuri de prima necesitate. Ajutoarele colectate vor fi trimise de MDRT in localitatile sinistrate.
„Industria de turism si partenerii nostri au rezervele necesare de produse din care pot dona oamenilor aflati in mare nevoie. Avem resursele sa putem distribui aceste ajutoare. Impreuna trebuie sa ne mobilizam si sa facem un gest de solidaritate, care poate insemna salvarea de vieti omenesti. Vom strange la minister produse alimentare si bunuri de prima necesitate pe care oricine din industria turismului le poate dona, apeland numarul telverde de urgenta al MDRT, 0800.86.82.82. Noi ne vom asigura ca aceste produse vor ajunge de indata la oamenii care acum se lupta pentru viata“, a declarat Cristian Petrescu, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, intr-un comunicar de presa.
Federatiile patronale si lucratorii individuali din turism care doresc sa doneze produse pentru oamenii aflati in nevoie sunt rugati sa contacteze comandamentul de iarna al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului la numarul telverde de urgenta 0800.86.82.82.
Comandamentul de iarna al MDRT este pregatit in continuare sa intervina pentru protectia si salvarea turistilor, pentru prevenirea accidentelor in statiunile turistice si pentru interventia in operatiunile de tip salvamont.
Sursa: turism.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co