Interne

Program de vara

Program de vara

Centrul de informatii turistice Sibiu care functioneaza in sediul Primariei din Piata Mare va fi deschis timp de mai multe ore pe zi, odata cu venirea sezonului cald si cresterea numarului de turisti.

Centrul de Informare pentru Turisti din sediul Primariei este deschis de luni pana vineri intre orele 9 si 20, sambata si duminica intre orele 10 si 18, iar Centrul de Informare pentru Turisti de la Aeroport este deschis de luni pana vineri intre orele 9.30 si 17.30, iar sambata si duminica intre orele 10 si 18.

Turistii primesc aici materiale de informare in mai multe limbi, cu harti, iar personalul bine pregatit va putea sa ii directioneze spre obiectivele de interes. Serviciul specializat din cadrul Primariei Sibiu a produs in ultimele luni sapte noi brosuri in limba romana, in cadrul proiectului Sibiu Baroc Update, acestea prezentand cele sapte trasee incluse in program. De asemenea, turistii primesc brosura “Sibiu. Tanar din 1191”, disponbila electronic in sase limbi si tiparita in trei limbi. Pliantul „Orasul Breslelor”, o scurta prezentare a traseului breslelor, este disponibil de aseme­nea in engleza si germana.

Pentru ca Centrul de Informare sa fie mai usor de gasit pentru turisti, municipalitatea a instalat simboluri de directionare (semnul „i”) catre acesta pe indicatoarele rutiere existente pe inelul centrului istoric. De asemenea, vor fi instalate semne de directionare pe strazile din interiorul centrului istoric pentru ca, in oricare zona s-ar afla turistul, acesta sa poata gasi cu usurinta Centrul de Infomare.

Numarul de turisti care solicita informatii la Centrele de Informare Turistica administrate de muni­cipalitate creste odata cu intrarea in sezon. In primele doua luni ale acestui an aproximativ 500 de turisti pe luna au intrat in centrele de informare. In martie au fost inregistrati 1.000 de turisti, iar in aprilie numarul acestora a crescut pana la 1.400. Odata cu inceperea sezonului vacantelor acest numar isi va continua cresterea. Anul trecut, in lunile iulie, august si septembrie au fost inregistrati aproape 11.000 de turisti.

Sursa: infoportal.rtv.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co