Interne

WEEKEND CALDUROS PE VALEA PRAHOVEI

WEEKEND CALDUROS PE VALEA PRAHOVEI

Sute de turisti s-au aflat in acest weekend in statiunile de pe Valea Prahovei profitand din plin de vremea frumoasa. Cei dornici de distractie sau de drumetii montane au coborat din trenuri inca de la primele ore ale diminetii.

In Sinaia, Busteni sau Azuga temperaturile au depasit vineri si sambata 30 de grade Celsius. La mare cautare a fost din nou minicarul care transporta turistii spre cele mai cautate destinatii.

Asteptandu-se la un numar mare de turisti, salvamontistii s-au aflat din nou la datorie si au primit turistii cu cateva sfaturi.

Printre cei care au profitat de vremea buna au fost si mai multe organizatii de cercetasi romani din diferite orase din tara.

Dupa primele moment de socializare, micii cercetasi au pornit impreuna pe munte, pana la Cascada Urlatoarea. Din fericire in weekend-ul care abia s-a incheiat nu s-au inregistrat cazuri de turisti rataciti sau aflati in dificultate. Hotelierii si cabanierii spun ca au avut foarte multe locuri ocupate in ciuda faptului ca ne aflam intr-o perioada de extrasezon, in care numarul turistilor scade simtitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co