Interne

Programe speciale în staţiunile balneare – VIDEO

Programe speciale în staţiunile balneare – VIDEO

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism lansează, în parteneriat cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România, două programe speciale pentru perioada 15 septembrie – 1 decembrie 2011, prin care se pun în vânzare pachete de 6 – 9 nopţi de cazare la hoteluri de două şi trei stele în staţiunile balneare, la preţuri cuprinse între 270 şi 750 de lei de persoană. Pachetele pot fi achiziţionate de turişti numai prin agenţiile de turism membre ANAT prin programele “Decada balneară” şi “O săptămână de refacere în staţiunile balneare”.

Cele două programe lansate de OPTBR şi ANAT, “Decada balneară” şi “O săptămână de refacere în staţiunile balneare”, sunt dedicate menţinerii şi refacerii stării de sănătate într-un cadru natural adecvat, cu factori naturali de cură, cu programe pentru destindere şi cunoaştere. “Tarifele pentru ambele programe au fost menţinute la valorile celor din campaniile anterioare, graţie efortului hotelierilor din staţiunile balneoclimaterice de a oferi preţuri adaptate la contextul economic actual”, precizează organizaţiile patronale. Astfel, “Decada balneară” include nouă nopţi de cazare cu pensiune completă, la preţuri de 650 de lei de persoană, cu cazare la hotel de două stele şi de 750 de lei pentru unităţi de trei stele. Pachetul mai cuprinde două proceduri pe zi şi o consultaţie medicală .

Programul “O săptămână de refacere în staţiunile balneare” include un pachet de servicii de şase nopţi cazare, cu mic dejun, două şedinte de tratament pe zi şi o consultaţie medicală. Tarifele variază în funcţie de categoria hotelieră, respectiv 270 de lei pentru unităţile de două stele, 330 de lei pentru cele de trei stele, varianta cu demipensiune – 430 lei de persoană la hoteluri de două stele şi de 490 lei de persoană la cele de trei stele.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co