Interne

Record de pasageri în aeroporturile Capitalei

Traficul de pasageri pe aeroporturile Capitalei a atins un nivel record în 2014, scrie Wall-Street.ro. Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) a înregistrat pe cele două aeroporturi Henri Coandă și Băneasa un număr record de 8.321.858 de pasageri și 102.048 de mișcări aeronave (aterizări și decolări).

De reținut faptul că evoluția numărului de pasageri pe cele două aeroporturi ale Companiei Naționale Aeroporturi București depășește tendința generală înregistrată la nivel european. În plus, pe aeroporturile Capitalei s-a înregistrat o creștere substanțială a numărului de mișcări de aeronave, devansând și la acest capitol trendul european. Astfel, anul trecut, numărul mișcărilor de aeronave pe aeroporturile din București a crescut cu 6,32% față de aceeași perioadă a anului trecut.

TAROM_and_KLM_at_OTP_finger (1)

Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București operează în prezent 31 de companii aeriene, care transportă pasageri către 70 de destinații. Compania Națională Aeroporturi București și-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 și asigură coordonarea operațională și managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înființată prin fuziunea societăților care gestionau aeroporturile bucureștene: Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu.

Sursa: Wall-Street.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co