Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Reduceri la vacanta de vara

Reduceri la vacanta de vara

Hotelierii oferă un discount de până la 25% turiştilor care plătesc sejurul în primele luni ale anului. Preţurile la cazare au rămas ca în 2011. Programul „Înscrieri timpurii”, inaugurat în 2009 de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, va debuta în acest an oficial la 1 februarie, însă majoritatea unităţilor de cazare au anunţat deja reduceri, chiar şi în afara acestui proiect, pentru a se asigura că la vară au locurile de cazare ocupate.

Înscrierile timpurii au din ce în ce mai mult succes. În primul an, aproximativ 5% din turişti şi-au făcut rezervare prin acest program, anul următor procentul a urcat la 7%, apoi la 10-15%”, potrivit ANAT.

Pentru turiştii care fac rezervare în primul trimestru al acestui an şi plătesc integral, preţurile sunt mai mici cu aproximativ 10-15% în cazul hotelurilor de două şi trei stele şi cu până la 25% în cazul unităţilor de cazare de patru şi cinci stele. Biletele pot fi cumpărate prin agenţiile de turism şi, în unele cazuri, direct de la hoteluri.

Hotelierii de pe litoralul românesc au stabilit propriul calendar de reduceri. În Mamaia reducerile sunt cuprinse intre 10 si 25%, daca se plateste integral sejurul in primele 3-4 luni ale anului.

La Costineşti,o vacanta poate fi mai ieftina cu 15-20%, daca turistii vor plati pana in aprilie 2012.

Iata cateva exemple de preţuri

Mamaia, cameră dublă, tarif pe noapte

– două stele: preţ cu reducere 10% – 109 lei

– trei stele: preţ cu reducere 15% – 293 de lei

– patru stele: preţ integral cu reducere 25% – 716 lei

– cinci stele: preţ cu reducere 25% – 900 lei

Sudul litoralului, cameră dublă, tarif pe noapte

– două stele: preţ cu reducere 10% – 99 de lei

– trei stele: preţ cu reducere 10% – 193 de lei

– patru stele: preţ cu reducere 15% – 243 de lei

În ceea ce priveşte evenimentele de pe litoral, se anunţă festivaluri de muzică de toate genurile, de modă, parade cu maşini de epocă, dar şi un show aviatic.

Sursa: http://www.adevarul.ro

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co