Interne

Reduceri prin programul „Litoralul pentru Toţi”. VEZI lista de preţuri

Prețuri de circa 200 lei de persoană pentru o săptămână la mare, pe litoralul românesc. Aceasta este oferta care va intra în vigoare începând cu 1 septembrie, în cadrul programului „Litoralul pentru Toţi”.

Staţiunea Mamaia

Ediţia din această toamnă a programului „Mini preţuri de vacanţă – Litoralul pentru Toţi” va fi lansat, mâine, de Asociaţia Litoral-Delta Dunării, în colaborare cu Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), patronatele de pe Litoral şi patronatul Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), se arată într-un comunicat al ANAT.

„În acest an, programul se va extinde în intervalul 1 septembrie – 15 octombrie, reprezentând de fapt o unificare a programelor din anii anteriori O săptămână la mare şi Litoralul pentru toţi. Decizia a fost luată pentru a facilita vânzarea programului şi promovarea acestuia către publicul larg şi în mass-media”, a declarat Mohammad Murad, preşedintele FPTR.

Astfel, începând cu 1 septembrie, preţurile de pe litoralul românesc scad substanţial. Şase nopţi de cazare la un hotel 5 stele, cu mic dejun, vor costa 549 lei.

Un sejur la un hotel de 4 stele cu mic dejun va costa 439 lei, iar cei care aleg un hotel de 3 stele cu mic dejun vor plăti 379 lei. Pentru cazare la un hotel de 3 stele fără mic dejun preţul va fi de 249 lei.

Persoanele care optează pentru un hotel de 2 stele cu mic dejun vor achita 279 lei pentru o săptămână de cazare, iar cele care preferă acelaşi grad de confort, însă fără mic dejun vor plăti 209 lei. O săptămână la un hotel de o stea, fără mic dejun, va costa 179 lei.

Turiştii care vor cumpăra acest pachet vor beneficia de un voucher de atracţii, care le va asigura intrarea gratuită la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: acvariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie şi Muzeul de Artă Populară.

sursa: evz.ro
 
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co