Articole

Regiuni din România, promovate prin gastronomie și vinuri

Delta Dunării și alte regiuni din România – Brașov, Cluj și București, vor fi promovate prin intermediul gastronomiei și vinurilor românești, într-o serie intitulată „Food and Wine Adventures: Romania”, care va fi difuzată anul viitor la nivel internațional de televiziunea Travel Channel, informează Mediafax.

Compania Scripps Networks Interactive, care deține Travel Channel, și compania de producție Tuesday’s Child lucrează în prezent la realizarea seriei „Food and Wine Adventures: Romania”, care va cuprinde șase episoade de câte 30 de minute.

cropped-pan21 (1)

Noua serie de documentare „Food and Wine Adventures: Romania” va fi difuzată în prima parte a lui 2015 la televiziunea Travel Channel, care este retransmisă și în România. „Food and Wine Adventures: Romania” își propune să continue campania de promovare a României, prin intermediul Travel Channel, începută prin trilogia documentară „Wild Carpathia”, care a fost difuzată în perioada 2011 – 2013, la nivel internațional, de această televiziune.

„Este un program despre mancarea si vinul romanesc, iar prezentatorii sunt Jenny Powell, o cunoscuta prezentatoare de televiziune din Marea Britanie, si Olivier Magny, un expert in vinuri din Paris”, a declarat producatorul Eoin O’Shea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co