Externe

Revelion in Rusia…

Revelion in Rusia…

Daca vrei sa simti o iarna friguroasa, dar inedita, alege un revelion rusesc la Sankt Petersburg. Istorie, arta, literatura si frig de crapa pietrele…asta inseamna un circuit in cele mai frumoase orase rusesti, pet imp de iarna.

La agentii poti gasi pachete de Craciun, pornind de la 785 de euro pentru sase nopti cazare, cu mic dejun inclus, cina festiva de Revelion, croaziera pe raul Neva, vizita la fortareata Petru si Pavel si transport cu avionul. Taxele de aeroport de 110 euro/persoana nu sunt incluse in pret.

Odata ajuns in Sankt Petersburg, poti opta pentru o excursie la marile catedrale: Catedrala Invierii lui Hristos, cunoscuta si sub numele de Savior of the Blood si Catedrala Sf. Isaac, a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume.

De asemenea, ai ocazia sa vizitezi si orasul Puskin, unde poti merge la Palatul Ecaterinei, poti vizita inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.

Excursiile sunt optionale, iar biletele de intrare pornesc de la 60 de euro/persoana.

Mai mult, ghidul te va purta intr-o vizita la Muzeul Rusiei, situat in fostul Palat Mihail, faimos pentru interioarele lui opulente, numit astfel dupa primul lui ocupant, Marele Duce Mihail Pavlovici.

Dupa amiaza, te poti bucura de o plimbare cu insotitorul de grup prin centrul istoric al orasului, primul loc din patrimoniul rusesc inscris pe lista UNESCO si prin Piata Palatului pentru a putea admira de aproape Coloana Alexandru, realizata dintr-o singura bucata de granit rosu, statuia circulara a Ecaterinei cea mare si multe alte monumente cultural-istorice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co