Interne

Revelionul Turismului la Moieciu

Revelionul Turismului la Moieciu

A inceput official “Noul an Turistic”. Membrii asociaţiilor de turism din întreaga ţară şi-au dat întîlnire, recent, la Moeciu de Sus pentru a pune la cale planul pentru turismul pe anul 2012, dar şi pentru a se relaxa şi a sărbători aşa-numitul „Revelion al turismului“.
Anul acesta, Forumul Naţional de Turism şi Revelionul Turismului au fost organizate la Moieciu de Sus.
Agenda „Forumului Naţional de Turism” a cuprins prezentări şi dezbateri susţinute de partenerii oficiali ai Forumului, dezbateri referitoare la programul naţional „Vacanţă în ţara mea 2012”, care va debuta cu programul Înscrieri Timpurii 2012.
În cadrul forumului s-au discutat şi teme de interes pentru relaţia comercială agenţii – proprietari de structuri de primire turistică, cît şi pentru abordarea problemelor autorităţilor locale din Braşov, Rîşnov, Bran şi Moieciu.
După discutiile aprinse din cadrul forumului, spre seară, a avut loc „Revelionul Turismului la mare…înălţime!” Toata lumea s-a distrat si a cantat alaturi de Dragos Chircu, unul dintre finaliştii concursului „Vocea României”. Impreuna au intrat în Noul An Turistic.

5 Comments

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co