Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Revelionul Turismului

Revelionul Turismului

Vineri si sambata ANAT organizeaza Revelionul Turismului si Forumul National de Turism 2012. Incepand din acest an, Asociatia Litoral – Delta Dunarii transfera organizarea celor doua evenimente catre Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului din Romania.Pentru aceasta editie, gazdele acestor evenimente vor fi Asociatiile pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Brasov si Rasnov.

Revelionul Turismului va avea loc la sfirsitul saptamanii, la Moeciu de Sus. Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania si Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului din Romania organizeaza “Revelionul Turismului la mare… inaltime!” si “Forumul National de Turism 2012″, evenimente ce se vor desfasura in zilele de 27 si 28 ianuarie 2012, la Moeciu de Sus. La eveniment sunt invitati reprezentantii agentiilor de turism, hotelierilor, pensiunilor turistice, operatorilor de agrement din toata tara.

In cadrul Forumului National de Turism vor fi dezbatute teme de interes pentru relatia comerciala agentii-proprietari de structuri de primire tursitica, precum si prezentari sustinute de ministerul de resort si de partenerii oficilai ai Forumului.

Comuna Moeciu, care are in componenta satele Moeciu de Jos, Moeciu de Sus, Cheia, Drumul Carului, Magura si Pestera , este situata in centrul tarii, la extremitatea sudica a judetului Brasov, intre masivele Piatra Craiului si Bucegi, in culoarul Rucar-Bran, la o altitudine cuprinsa intre 800 si 1.200 m.

Datorita potentialului turistic ridicat al zonei, ce se preteaza la valorificarea mai multor forme de turism, precum si dezvoltarii agroturismului montan, la Moeciu s-au construit in ultimii trei ani, 383 de vile si case de vacanta, iar 287 de terenuri au fost cumparate pentru construirea de vile, case de vacanta, pensiuni si hoteluri. Zona este vizitata lunar de circa 9.000 de turisti, dintre care peste 3.500 raman cazati in hotelurile si pensiunile din zona, iar procentul turistilor straini este de aproximativ 30%.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co