Interne

Romania a fost promovata la Moscova

Romania a fost promovata la Moscova

Romania a fost promovata la Targul International de Turism de la Moscova, fiind reprezentata de 10 operatori de turism si de MDRT, care au promovat ofertele pentru turistii rusi. Aceasta a fost cea de-a 27-a participare a MDRT la un targ international de turism din 2012.

Destinatiile turistice din Romania au fost promovate la Targul International de Turism de la Moscova (MITT 2012), eveniment ce s-a desfasurat in perioada 21-24 martie, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Romania a fost reprezentata de 10 operatori de turism si de MDRT, care au promovat ofertele pentru turistii rusi. Standul romanesc a fost desfasurat pe o suprafata 70 metri patrati.

Aceasta a fost cea de-a 27-a participare a MDRT la un targ international de turism din 2012. In cadrul campaniei de promovare a Romaniei ca destinatie turistica, pe langa alte activitati de marketing si promovare, MDRT si-a propus sa participe, in 2012, cu stand national, la cele mai importante 70 de targuri de turism din lume.

MITT 2012 s-a aflat la cea de-a XIX-a editie, iar la editia din 2010 peste 79.000 de persoane au vizitat expozitia.

Sursa: money.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co