Evenimente

România participă la târgul de turism „Utazas´2017” Budapesta

România participă la târgul de turism „Utazas´2017” din Budapesta, cea mai importantă manifestare de acest gen din Ungaria. Evenimentul are loc în perioada 2-5 martie 2017, iar țara noastră are un stand naţional de 120 m².

În standul României vor fi prezenţi 32 de expozanţi reprezentând agenţii de incoming, destinaţii turistice şi prestatori de servicii turistice. Regiune parteneră în standul României, în acest an, va fi Bihorul, care se va prezenta cu oferta sa turistică, cu meşteri populari (ţesător covoraşe şi împletitor nuiele) şi produse gastronomice tradiţionale. La ediţia din acest an a târgului vor fi prezente 4 consilii judeţene şi 3 primării.

În premieră, la standul România de la Budapesta îşi va prezenta oferta turistică și regiunea Bucovina, care va aduce și un încondeietor de ouă de Paști. Turismul de sănătate va fi reprezentat de către stațiunea Borsec. Standul României își va focusa atenția și pe promovarea Litoralului și a Deltei Dunării, ținând cont că tour-operatorul Neckermann Ungaria are inclus în oferta sa de catalog şi litoralul românesc. O atenție deosebită va fi acordată promovării ofertei de turism activ şi rural. Cei 32 de expozanţi prezenţi în cadrul standului României provin din 8 judeţe.

Pe durata târgului, la standul României vor fi organizate zilnic degustări de vinuri româneşti.

Joi, 02.02.2017, între orele 13.00-14.30, se va organiza în stand un cocktail destinat specialiştilor şi presei din Ungaria. Aşteptăm, de asemenea, şi tradiţionala vizită la stand a personalităţilor care participă la festivitatea de deschidere oficială a târgului.

Pe durata târgului, în cadrul standului României, se vor organiza câteva acţiuni de prezentare a unor oferte nou-lansate pe piaţa din Ungaria. Acest gen de acţiuni se vor derula în cooperare cu un tour-operator ungur şi se adresează firmelor de turism din Ungaria interesate de valorificarea acestor noi produse.

Târgul de turism “Utazas´2017” se va desfăşura în perioada 2-5 martie 2017 în Complexul expoziţional (Messegelände) Prater iar standul României va fi amplasat în hala A, Stand A0505, între standurile naţionale ale Greciei şi Turciei şi alături de standul Ruefa, al concernului Verkehrbüro Group, cel mai mare concern turistic din Austria.

Menţionăm că în anul 2016 România a fost aleasă ca destinaţie turistică de peste 231 de mii de turişti din Ungaria, interesul pentru România fiind în continuă creştere.

Sursa: Newsturism.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co