Evenimente

Târgul de Turism Vacanța, la Timișoara

Cel mai mare târg de turism din regiunea de vest își deschide astăzi porțile! Evenimentul expozițional, intitulat “Târgul de Turism Vacanța Timișoara 2017”, este organizat de A.N.A.T. în perioada 3-5 martie și reunește agenții de turism, touroperatori, unități de cazare și de agrement, autorități publice locale, centre de informare și promovare turistică, asociaţii de turism, companii aeriene, firme de transport persoane, companii rent-a-car, unități balneo-climaterice și de tratament, dinn țară și din străinătate.

Acest eveniment își propune promovarea produselor și ofertei operatorilor de turism din zonă, adresându-se publicului larg, dornic să călătorească atât în țară cât și peste hotare, aflat în căutarea unor destinații turistice originale, care să corespundă din toate punctele de vedere necesităților de petrecere a timpului liber, dar și specialiștilor din turism, care au posibilitatea de a participa la conferințele tematice.

Pe toată perioada târgului, vor avea loc diverse evenimente: prezentări de destinații tutistice, prezentări de produse de hobby și timp liber, degustări de produse, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinații, concurs “Miss Turism 2017”, tombolă pentru vizitatori, cu premii costând în excursii și vacanțe în valoare de peste 7.000 de euro.

Ediția 2017 a „Târgului de Turism Vacanţa” se va desfașura în incinta Centrul Regional de Afaceri Timişoara (CRAFT), între orele 10:00–18:00. Intrarea este liberă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co