Imobiliare Valea Prahovei
Interne

România va fi promovată în Dubai și Polonia

România va fi promovată în Dubai și Polonia

România participă luna viitoare la târgurile de turism din Dubai şi Polonia. In aceasta perioada MDRT organizează selecţie de ofertă în vederea amenajării şi decorării standului. Criteriul de selecţie îl constituie preţul cel mai scazut.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului va participa în luna aprilie la târgurile de turism din Polonia şi Dubai. În ambele cazuri, MDRT organizează selecţie de ofertă în vederea amenajării şi decorării standului, însă ofertele vor fi transmise la birourile de promovare din Londra, respectiv Varşovia. Criteriul de selecţie îl constituie preţul cel mai scazut, în condiţiile respectării cerinţelor caietului de sarcini.

Ofertele pentru Târgul de la Gdansk, care v-a avea loc în perioada 13-15 aprilie 2012 în Polonia, se pot depune la reprezentanţa de promovare şi informare turistică Varşovia până în data de 4 aprilie, ora 10,00. Ofertele vor fi deschise în aceeaşi zi la ora 12,00.

Ofertele pentru Târgul Internaţional de Turism ” ARABIAN TRAVEL MARKET „- Dubai,   ce v-a avea loc în perioada 30 aprilie – 03 mai 2012, se pot depune la reprezentanţa de promovare şi informare turistică Londra până în data de 5 aprilie, ora 12,00. Ofertele vor fi deschise în aceeaşi zi la ora 15,00.

Astfel, anunţurile cu privire la achiziţii a fost publicat pe site-ul MDRT din România, ofertele urmează a fi depuse la reprezentanţa de promovare şi informare turistică din Londra, respectiv Varşovia, iar contestaţiile vor fi soluţionate de Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor din Bucureşti.

Sursa: www.jurnalul.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co