Interne

Românii au economisit de Paște

Vacanta la munteRomanii care au petrecut minivacanta de Paste in statiuni au economisit jumatate din cat si-au propus sa cheltuiasca, din cauza vremii nefavorabile, care i-a tinut mai mult in camere, consumand, astfel, mai putin, potrivit unei analize a Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.
„Daca ploua, nu ai ce face in majoritatea statiunilor romanesti. Desi multi hotelieri au facut investitii, infrastructura de agrement, de care ar trebui sa se ocupe statul, este inca foarte slaba”, a declarat agentiei Mediafax Dragos Raducan, vicepresedintele FPTR.

El a spus ca majoritatea turistilor au avut optiuni reduse de cheltuire a banilor alocati pentru minivacanta de paste.

„Pentru ca a plouat in multe zone din tara, turistii au stat in camere si au consumat din produsele aduse de acasa. Astfel, ei au cheltuit doar jumatate din sumele pe care le alocasera pentru aceste zile, in afara de cazare”, a adaugat Raducan.

FPTR anuntase joi ca cei peste 90.000 de romani care vor pleca in statiuni de Paste vor cheltui aproximativ 28 de milioane de lei pe cazare si mic dejun, plus alte 21 de milioane de lei, diverse cheltuieli la fata locului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co