Interne

S-a deschis hotelul de gheaţă de la Bâlea

S-a deschis hotelul de gheaţă de la Bâlea

Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac s-a deschis chiar în ziua de Crăciun şi este pregătit să primească primii turişti. Vestea a ajuns până în Marea Britanie. Postul de televiziune BBC face reclamă hotelului în care turiştii dorm direct pe paturi de gheaţă.

Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac şi-a deschis porţile. Clădirea e făcută din blocuri de gheaţă, fiecare având un metru şi, deşi poţi dormi într-un fel de mobilă făcută tot din gheaţă, nu este tocmai confortabil.

În acest sezon, în hotel sunt amenajate 10 camere duble cu pat matrimonial, iar lângă hotel, pentru cei care doresc mai multă intimitate, sunt trei igluri, fiecare cu pat dublu. Paturile sunt construite din blocuri mari de gheaţă. Decorul celor 10 camerele este în întregime din gheaţă şi diferă în fiecare cameră, potrivit hotelofice.ro.

Pături, blănuri şi saci de dormit pentru un somn liniştit. Pentru confortul musafirilor , pe fiecare pat se află o saltea moale acoperită cu lengerie, pături şi blănuri pufoase de animale. Înainte de culcare, musafirii primesc saci călduroşi de dormit deoarece temperatura medie în Hotelul de Gheaţa este între -2 şi +2 grade C

O noapte într-o cameră de gheaţă dublă sau într-un iglu este 150 lei pentru o persoană. Copiii între 6 şi 15 ani beneficează de o reducere de 50%, pentru copiii sub 6 ani este gratuit. Micul dejun nu este inclus în preţ, dar se poate comanda pentru 25 lei/zi; se serveşte la Cabana Bâlea Lac. Bagajele le puteţi depune la Cabana Bâlea Lac. Acolo există spaţiu şi pentru grupuri mai mari.

Sursa: www.realitatea.net

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co