Externe

S-a redeschis Noul Egipt

La sfârșitul acestei veri au fost relansate ofertele turistice pentru Egipt, prima oară de la izbugnirea evenimentelor de la începutul anului, în urma cărora au fost sistate toate zborurile către această destinație.

Primul zbor spre Hurghada a fost operat de compania Tez Tour pe data de 20 august cu 180 de turiști români și spre Sharm El Sheikh din data de 6 septembrie, cu toate locurile vândute. Conform planurilor companiei, zborurile spre Egipt vor fi operate pe tot parcursul anului 2011 și 2012.

Datorită faptului ca prețul unui pachet turistic pentru Egipt este mult mai mic față de același pachet în Turcia, și aici ne referim la servicii și categoria hotelului, românii s-au grăbit să-și facă rezervare. Conform oficialilor Tez Tour, o mare parte dintre turiștii care au fost opriți în luna ianuarie să plece, în urma izbugnirii evenimentelor, au cumpărat bilete pentru a pleca în toamna aceasta.

Principalele motive pentru care oamenii se reîntorc în Egipt sunt frumusețea mării, clima care oferă condiții ideale de plajă tot anul, și faptul că zborul durează nu mai mult de 3 ore.

sursa: money.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co