Externe

Sarbatori in Laponia

Sarbatori in Laponia

Crăciunul petrecut acasă, în sânul familiei nu mai este pentru toată  lumea o opţiune pentru sărbătorile de iarnă. O destinatie atragatoare pentru români este Crăciunul în Laponia. Din pacate nu este prea ieftin să îl vizitezi pe Moş Crăciun la el acasă.

Agenţiile de turism româneşti se bat în pachete turistice, care mai de care mai ofertante pentru a-i trimite pe cei cu buzunarul plin în Laponia, de Crăciun. O excursie pe tărâmul fermecat al lui Moş Crăciun cu cazare de 4 nopţi la un hotel de 5 stele începe de la 1.250 de euro de persoană.

Consultanţii pe turism spun că o aventură   în Laponia este cadoul ideal pentru familiile cu copii.

Destinaţiile finlandeze sunt numeroase, însă cel mai râvnit loc este orăşelul Rovaniemi, atracţia principală pentru copii. Costul unui pachet turistic „acasă la Moş Crăciun” include diverse activităţi: cina festivă de Crăciun, întâlnire cu Moş Crăciun şi soţia sa, vizite la ferme de reni şi la parcul lui Moş Crăciun, safari cu câini huski, snow-mobil cu huski, pescuit la copcă, posibilitatea de a schia şi de a traversa Cercul Polar.

Pentru ca turiştii sa nu îndure frigul din Laponia, toate hotelurile pun la dispoziţie îmbrăcăminte termoizolantă, inclusă în tariful ofertei. Majoritatea pachetelor turistice nu includ însă taxele de aeroport, asigurarea medicală şi vizitarea altor obiective decât cele care sunt menţionate în oferte.

Sursa: www.turism.bzi.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co