Interne

SE DESCHIDE ORASELUL!

SE DESCHIDE ORASELUL!

Copiii din Rm Sarat sunt asteptati maine la deschiderea  Oraselului Copiilor. Evenimentul va avea loc la ora 11.00, in Parcul central al orasului. Copii vor fi intampinati cu picturi din povesti, figurine, dar si alte surprize speciale.

Pregatirile pentru deschiderea Oraselului Copiilor sunt pe ultima suta de metri la Rm Sarat. Evenimentul va avea loc maine de la ora 11.00, in Parcul Central, loc in care cei mici vor fi intampinati de o lume de basm: casute cu picturi din povesti si figurine. Toti copiii prezenti la deschidere vor putea urmari si un spectacol de iluzionism.

La deschiderea Oraselului Copiiilor vor participa si Mos Craciuni ambulanti care vor imparti cadouri copiilor cuminti. Tot in Parcul Central, cei mici vor expune si vor vinde ornamente  de Craciun realizate chiar de ei.

Si pentru ca se apropie Craciunul, Casa de Cultura organizeaza in aceste zile două concursuri de proza si pictura pentru copii: ,,Desenează de Crăciun,, şi ,,Poveste de Crăciun,,. Cei mai talentati participanti vor fi premiati sambata la Casa de Cultura.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co