Interne

Se deschide un nou hotel de cinci stele în România. Vezi aici unde!

Familia Vlas va deschide la Târgu Mureş, la sfârşitul acestei săptămâni, hotelul Plaza, care are 80 de camere clasificate la 4 şi 5 stele şi în care a investit circa 7 milioane de euro, a declarat Dacian Vlas, directorul şi unul dintre proprietarii unităţii turistice, citat de Mediafax. Firma Voiajor SRL, deţinută de familia Vlas, a achiziţionat la finele anului 2009 hotelul Transilvania de la Josef Goschy, proprietarul lanţului Unita Turism, pentru circa 1,7 milioane de euro. În urma renovării, hotelul are două corpuri, unul cu 50 de camere clasificate la 4 stele, iar celălalt cu 30 de camere de 5 stele.

„Am investit în achiziţia şi modernizarea hotelului circa 7 milioane de euro. Banii au provenit din vânzarea, cu câţiva ani în urmă, a unui teren de 6 hectare, situat la ieşirea din Târgu Mureş spre Bucureşti, cu 14 milioane de euro”, a spus Dacian Vlas (27 de ani).
Ca un element distinctiv, fiecare cameră din noul hotel este diferită de celelalte ca formă, culoare şi mobilier. Unitatea are şi un centru spa, restaurante şi patru săli de conferinţe, care cumulează aproape 400 de locuri. „Spre uimirea mea, de trei săptămâni, de când am lansat informaţia că se deschide hotelul, am început deja să facem rezervări şi am avut mai multe solicitări pentru patru stele decât pentru cinci stele”, a afirmat Vlas. El a mai spus ca intenţionează să deschidă hoteluri şi în Bucureşti, Cluj şi Constanţa.
„Suntem în discuţii avansate pentru achiziţia de hoteluri vechi, pe care să le renovăm. Am găsit deja în Cluj şi în Mamaia şi suntem aproape de semnarea actelor. Şi la Bucureşti suntem în discuţii pentru un hotel care nu este deschis încă, este construit în proportie de 60%, dar proprietarul nu mai are bani să-l termine”, a mai spus Dacian Vlas. Familia Vlas mai deţine două hoteluri în Târgu Mureş, respectiv Business, cu 52 de camere, clasificat la trei stele, şi Ciao, tot de trei stele, care are 34 de camere.


sursa: wall-street.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co