Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Se lansează EXPOROM, cel mai modern complex expozițional din România

EXPOROM – cel mai nou complex expozițional internațional din România va fi lansat în toamna acestui an. Situat în Pantelimon (jud. Ilfov), la doar 12 km de Piața Unirii, la intersecția DN3 cu Șoseua de Centură, EXPOROM oferă întreaga gamă de servicii necesare organizării expozițiilor, evenimentelor și conferințelor.

Luna septembrie a acestui an aduce un suflu nou în industria organizării de evenimente prin deschiderea celui mai modern complex expozițional din România – EXPOROM. Pornind de la principiile unui model de management inovator, EXPOROM a fost special proiectat pentru a corespunde tuturor necesităților specifice activităților de organizare a expozițiilor, conferințelor și altor tipuri de evenimente.

În prezent EXPOROM ocupă o suprafață de peste 50.000 mp și dispune de un pavilion expozițional de 12.000 mp, o sală multifuncțională de 1000 mp, 3 săli de conferințe modulare, un ansamblu de protocol destinat evenimentelor corporate, zona de parcare cu o capacitate de 1000 de locuri, un hotel de trei stele cu o capacitate de cazare de 100 de camere și restaurant.

Managementul EXPOROM aduce în atenția publicului, începand din luna septembrie, un program expozițional diversificat, fiecare expoziție organizată fiind susținută de evenimente conexe de interes atât pentru publicul larg cât și pentru specialiști.

„România are nevoie de o dezvoltare coerenta și consecventă a industriei de evenimente. Această dezvoltare trebuie să se realizeze conform standardelor impuse de industrie în plan internațional și mă refer aici și la piețele de profil din America sau Asia. EXPOROM aduce un concept nou pentru țara noastră, un concept așteptat și dorit de toti organizatorii de evenimente pe de o parte, de publicul larg și de specialiști, pe de altă parte. EXPOROM răspunde cerințelor de concentrare a serviciilor și dotărilor într-un singur spațiu, totul coroborat cu un management de calitate, competent și dispus să furnizeze seriozitate și flexibilitate pentru buna desfășurare a oricărui tip de eveniment organizat aici. La EXPOROM totul este mai simplu – de la transport, acces, sisteme de mobilier, handling, spații de cazare asigurate, catering, rent-a-car și până la siguranță, ordine și curățenie – serviciile oferite sunt la cel mai înalt nivel.” – Adina Gheorghe, Director Comercial.

Dotările și serviciile EXPOROM sunt acum la dispoziţia companiilor care doresc să folosească structura complexului expoziţional şi expertiza noastră în organizarea de târguri comerciale, evenimente, întâlniri de afaceri, conferinţe şi tot ce este necesar pentru a facilita planificarea de evenimente la nivel naţional şi internaţional, business-to-business sau business-to-consumer.

Asemeni tuturor marilor centre expoziționale din întreaga lume, care sunt construite în zonele de dezvoltare economică, EXPOROM este situat la intrarea în București pe DN3, în imediata apropiere a Șoselei de Centură. Accesul este facil atât pentru vizitatori cât și pentru expozanți, indiferent dacă aceștia se deplasează dinspre București, drumurile naționale sau autostrăzile A1 și A2.

Lansarea EXPOROM are loc într-o perioadă dinamică a industriei de profil, cu precădere la nivel internațional. Conform celui mai recent studiu dat publicității de UFI – Asociația Mondială a Industriei de Expoziții și Evenimente –, la care au participat 172 de companii respondente din 49 de țări, rezultatele evidențiază următoarele aspecte:
 Tendințele pozitive înregistrate în 2010 și 2011 dau semne de instabilitate, pentru prima dată în ultimele 18 luni, majoritatea respondenților considerând că afacerea le este afectată de criza economică;
 Perioada în care majoritatea respondenților din Europa declară o creștere a cifrei de afaceri se apropie de sfârșit, însă în zonele Asia/Pacific și America de Nord și de Sud, situația rămâne stabilă;
 Pentru 2011, una din două companii a anticipat creșterea cu mai mult de 10% a profitului anual;
 86% dintre respondenți și-au conturat un plan de dezvoltare strategică, astfel: 36%, plecând de la domeniul de bază al industriei expoziționale (locații, servicii); 19%, de la activități noi, precum evenimentele live sau cele virtuale, iar restul de 31%, îmbinând cele două aspecte mai sus menționate.

În acest context EXPOROM își propune să redefinească standardele în domeniul organizării de expoziții și evenimente din România pentru business-ul intern și pentru cel internațional. “Pe o piață autohtonă aflată în curs de dezvoltare, oferim colaboratorilor noștri servicii de o calitate superioară, cele mai bune condiții pentru desfășurarea evenimentelor, flexibilitate, disponibilitate și implicare maximă în relațiile de afaceri pe care le vom construi împreună.” a declarat Cristina Vlăducu – PR Manager.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co