Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Titanicul poate fi vizitat

Titanicul poate fi vizitat

Celebrul vas Titanic s-a scufundat pe 12 aprilie 1912 dupa ce s-a lovit de un aisberg. Atunci si-au pierdut viata peste 1.500 de oameni din cei 2.000 aflati la bord. In 2012 se implinesc 100 de ani de la tragedie, ocazie cu care o companie de turism propune clientilor sai o vacanta de lux si scufundari in zona in care exista epava celebrului vas.

O companie de turism propune celor interesati o oferta inedita cu ocazia comemorarii a o suta de ani de la tragedia scufundarii celebrului vas de croaziera.Turistii vor fi transportati pana la epava celebrei nave cu submarine rusesti Mir. Costul unei astfel de excursii este de 60.000 de dolari. Potrivit site-ului Russia Today, pana acum s-au inscris 80 de doritori. Scufundarea dureaza intre opt si zece ore, timp in care pasagerii sunt coborati la patru mii de metri adancime, pe fundul Oceanului Atlantic. Oferta vine la pachet cu ghidaj despre biologia marina si cu mese de cinci stele, pe toata durata croazierei, timp de doua saptamani.

Titanicul s-a scufundat pe 12 aprilie 1912 dupa ce s-a lovit de un aisberg. Atunci si-au pierdut viata peste 1.500 de oameni din cei 2.000 aflati la bord.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co