Interne

Serbarile Estivale ale Zapezii

Serbarile Estivale ale Zapezii

In zilele de 2 si 3 iunie, la Balea Lac si Balea Cascada se va desfasura editia a XVIII-a a Serbarilor Estivale ale Zapezii.

Manifestarea, devenita deja traditie pentru frumoasa zona din „inima” Masivului Fagaras, este organizata de Fundatia „Balea Transilvania”, in parteneriat cu Consiliul Judetean Sibiu, Serviciul Public Sala Transilvania, Asociatia Judeteana „Sportul pentru toti” si Asociatia Judeteana de Turism Sibiu.

Programul pregatit pentru editia din acest an va incepe in jurul orei 11, la Balea Lac, cu diverse probe sportive si distractive. Nu vor lipsi concursurile de viteza pentru ATV-uri, slalomul la schi si snowboarding, stafeta lacului Balea, competitiile de tir, trasul cu franghia, fotbal si volei. Noutatile din acest an de la Serbarile Estivale ale Zapezii vor fi competitiile de triatlon si cros montan, contra cronometru.

La fel ca si la editiile trecute, vor fi organizate demonstratii de zbor cu parapanta, precum si alte concursuri si jocurisurpriza, adaptate momentului si locului de desfasurare.

Sambata seara, Serbarile Estivale ale Zapezii vor continua la cocheta Cabana Balea Cascada, unde participantii sunt asteptati la distractie si voie buna, in compania muzicii de calitate si a dansului.

Sursa: http://www.tribuna.ro

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co