Interne

Show culinar

Show culinar

Cea de-a 4 editie a unuia dintre principalele evenimente culinare din Europa Centrala si de Est  isi  va deschide portile la centrul expozitional al hotelului President din Targu Mures, maine, incepand cu ora 10.00. Cei mai talentati 100 de specialisti din toata tara se intrec la concursurile GastroPan, pentru castigarea unor premii precum Painea, Tortul si Inghetata anului 2012. In cadrul evenimentului sunt expuse, pe o suprafata de 6.000 mp, ofertele a peste 100 de furnizori de materii prime, echipamente si accesorii pentru brutarii, patiserii, cofetarii si restaurante, sositi din 16 tari.

Evenimentul se adreseaza celor cu afaceri in doimeniu, dar si publicului larg, care va avea oportunitatea de a cunoaste si de a degusta cele mai bune produse de panificatie, cofetarie si gastronomie. Programul va fi animat de numeroase demonstratii live, care vor promova talentul si latura artistica a meseriilor de brutar, cofetar si bucatar.

La sectiunea Panificatie, vor fi prezentate, vineri, sortimente specifice diverselor regiuni ale tarii, dar si piese artistice din aluat de panificatie.

Sambata, la sectiunea Cofetarie, concurentii vor expune cele mai reusite torturi de nunta si piese artistice din ciocolata, zahar sau martipan si cele mai bune sortimente de inghetata artizanala.

Duminica intra in arena bucatarii, care se vor intrece in prepararea celor mai reusite platouri culinare.

Expozitia poate fi vizitata gratuit intre orele 10-18, in perioada 23-25 martie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co