Articole

Simion Giurca, cetățean de onoare al Vienei

Șeful Reprezentanței de Promovare Turistică Viena din cadrul Autorității Naționale pentru Turism (ANT), Simion Giurca, este de astăzi cetățean de onoare al Vienei.

Distincția a fost acordată de Michael Haupl, primarul orașului Viena și a fost înmânată reprezentantului ANT de către Michael Ludwig, consilier local, în cadrul unei ceremonii festive ce a avut loc în Austria.

Simion Giurca este de asemenea președintele Asociației Birourilor Naționale de Turism din care fac parte 38 de state.

030

“Este o mare onoare pentru mine să primesc această distinctie. Toată activitatea pe care am desfășurat-o în cei 20 de ani de când reprezint România a avut ca principal scop promovarea țării noastre ca și destinație turistică. Prin acțiunile pe care le-am generat am încercat să sprijin relațiile bilaterale în domeniul turismului. Cred că România este o țară extrem de frumoasă, iar diversitatea de produse turistice o face și extrem de atractivă pentru vizitatorii străini. Bineînțeles că și în perioada următoare voi continua seria acțiunilor de promovare, astfel încât numărul turiștilor austrieci ce vizitează România să fie din ce în ce mai mare”, a declarat Simion Giurca.

La ceremonia de la Viena a participat și Mirela Matichescu, vicepreședintele ANT.

068

“Consider că o astfel de distincție este o onoare pentru domnul Giurca, și implicit, pentru ANT. Mă bucur că instituția pe care o reprezint are astfel de oameni valoroși, pentru care promovarea României reprezintă o prioritate și nu doar o datorie. Vreau să subliniez rolul extrem de important pe care îl dețin reprezentanții României în birourile din străinătate, deoarece activitatea lor de acolo este și cartea noastră de vizită, a întregii țări. Îi mulțumesc d-nului Giurca pentru activitatea sa și îl felicit pentru recunoașterea pe care a primit-o astăzi din partea autorităților din Viena”, a declarat Mirela Matichescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co