Interne

Sinaia pe pârtie la a – VII – a ediție

Sinaia pe pârtie la a – VII – a ediție

SINAIA PE PARTIE LA A VII A EDITIE. Evenimentul, devenit deja traditie, va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, 30-31 martie in Valea Dorului. Concursul se adreseza tuturor celor care indragesc si practica acest sport de iarna.

Primaria orasului Sinaia organizeaza in perioada 30 – 31 martie 2012 a VII a editie a Cupei de schi alpin „Sinaia pe partie” care se va desfasura in Valea Dorului. Pentru ca in anii trecuti acest eveniment s-a bucurat de un adevarat success, organizatorii vor continuarea lui ca o traditie si in acest an.

Concursul se adreseza tuturor celor care indragesc si practica acest sport de iarna. Nu pot participa cei care practica schi-ul alpin de performanta si care sunt legitimati la cluburi.

Participantii vor concura pe grupe de varste. In prima grupa se pot inscrie copiii pana la varsta de 10 ani, iar urmatoarele grupe sunt: 11-15 ani; 16-20 ani: 21-30 ani; 31-40 ani; 41-50 ani; 51-60 ani; pana la grupa formata din concurenti peste 60 de ani.

Toti participantii  la acest eveniment beneficiaza de transport gratuit pe instalatiile de transport pe cablu. Castigatorii vor fi premiati cu bani si diplome. Pentru cei ce doresc, organizatorii pot pune la dispozitie echipament complet de schi.

Echipa Salvamont Sinaia vegheaza asupra bunei desfasurari a concursului. Starea partiilor este excelenta iar vremea se pare ca va tine cu turistii care vor alege muntele pentru acest sfarsit de saptamana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co