Interne

Surprize si premii atractive la Targul de Turism al Romaniei 15 – 18 martie 2012

Incepand de joi, 15 martie 2012, Targul de Turism al Romaniei isi va deschide portile publicului vizitator in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO din Bucuresti, pentru una dintre cele mai dinamice si interactive editii ale acestei manifestari.
Pe vizitatori ii asteapta premii importante constand in croaziere, sejururi si cadouri oferite de catre expozantii targului:

• O croaziera de 8 zile, pentru 2 persoane pe Marea Mediterana in 2012, oferita de Televiziunea Nationala TRAVEL MIX
• Un sejur de 7 zile pentru 2 persoane la Valea Argintilor oferit de Televiziunea Nationala de turism TRAVEL MIX
• Un sejur de 7 nopti in perioada 03.05. – 30.06.2012 la Cosmopolitan Hotel & Spa 3* din Paralia Katerini. Oferta este valabila pentru 2 persoane in camera dubla cu demipensiune si este oferita de catre DIRECT BOOKING.
• Un sejur de 7 nopti in perioada 04 – 11.06.2012, in statiunea Sfiintii Constantin si Elena din Bulgaria, Hotel Azalia 4*, inclusiv transportul asigurat cu autocarul, oferit de ALLTUR
• 4 bilete dus/intors pe orice linie de autocar operata de Eurolines Romania. (EUROLINES ROMĂNIA).
• 5 abonamente la revista “VACANTE LA TARA” pe o perioada de 1 an
• O vaza din sticla cu aspect metalic suflata si finisata manual, produs unicat, realizat de catre DELUXE DECOR RITUALS.
• CENTRAL PLAZA HOTEL Piatra Neamt ofera 2 nopti gratuite in camera tip Superior pentru 2 persoane cu mic dejun si late check-out.
• Revista “TRAVELLER MAGAZIN” va inmana doua premii constand in:
– o geanta de voiaj, 2 carti turism, articole pentru calatorie;
– o geanta voiaj ,1 colectie de 6 numere revista si articole pentru calatorie.
• A&S WORLD TRAVEL va oferi 3 cadouri ce vor contine: o monografie „Drumul vinului”, un calendar 2012 „Drumul vinului” si un box de vin.

Cu ocazia Targului de Turism al Romaniei, vor fi prezentate oferte pentru sezonul estival, atat in Romania, cat si in strainatate: turism cultural, rural si de business, turism de tratament, destinatii exotice, croaziere, turism de aventura etc. Pentru un plus de impact, companiile participante vor prezenta sub conceptul “instant booking” oferte si discount-uri atractive, valabile doar pe perioada desfasurarii evenimentului.
Organizatorii au conceput si in acest an, special pentru publicul interesat, un bogat program de evenimente conexe – conferinte, seminarii, programe artistice, lansari de carte, prezentari de documentare, precum si expoziţii de fotografie.
Targul de Turism al Romaniei este un eveniment organizat de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural si OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.
Targul se va desfasura in pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 şi C6 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
15 – 17 martie 2012 intre orele 10.00 – 18.00
18 martie 2012 intre orele 10.00 – 16.00
Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul dedicat evenimentului: www.targuldeturism.ro

In aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei se vor desfasura si urmatoarele manifestari expozitionale:
• TMA – Festival de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare -www.tma-expo.ro
• TARG DE PRODUSE TRADITIONALE editia I, 2012 -Targ de produse cu specific romanesc – www.targprodusetraditionale.ro
• IMM Forum (14 -16 martie 2012), organizat in parteneriat cu Guvernul Romaniei, Camerele de Comert si Industrie din Romania si AIPPIMM – www.imm-expo.ro

Contact si informatii:
Andreea Bordeanu – Specialist PR
Tel: 021 207.70.00 Int. 1113
Mobil: 0757.065.654
E-mail: andreea.bordeanu@romexpo.ro
www.romexpo.ro

Nota pentru editori: ROMEXPO SA este o societate cu capital privat, avand ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Societatea este membra a Asociatiei Mondiale a Industriei Targurilor si Expozitiilor (UFI), a Aliantei Targurilor din Europa Centrala (CEFA) a Asociatiei Internationale de Auditare a Statisticilor Expozitiilor (CENTREX) si a Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania (ASOEXPO).
ROMEXPO S.A.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co