Imobiliare Valea Prahovei
Articole

Tabere pentru aventurieri şi pentru micuţii sportivi

Dacă nu aţi găsit încă tabăra potrivită pentru cel mic, vă prezentăm câteva oferte atractive pentru luna august. Activităţile sunt în aer liber, copiii socializează şi uită de computer.

Organizatorii de tabere pentru copii se întrec vara aceasta în oferte. Şi pentru că mulţi părinţi sunt îngrijoraţi de „prietenia” copiilor cu televizorul ori jocurile video, taberele care oferă cât mai multe activităţi în natură sunt la mare căutare. Fără computer, fără televizor, fără jocuri electronice, fără telefoane mobile! Acestea sunt regulile stricte ale taberei de tenis organizate de Skill Team Consulting. Au loc la Izvorani, lângă lacul Snagov, şi se adresează atât pasionaţilor de tenis, cât şi celor care doresc să înveţe acest sport.

 


Tenis şi înot pentru începători şi avansaţi

„În tabăra de tenis alergăm toată ziulica de la un joc la altul. Jucăm tenis, înotăm, mergem cu bicicleta prin pădure, vâslim cu caiacul, vorbim în engleză cu nativi americani şi facem multe jocuri de tip team building”, spune Marian Manolache, director al companiei Skill Team Consulting.

Preţurile pornesc de la 986 de lei, pentru şapte zile, cuprinzând cazare, masă şi toate activităţile de tabără, inclusiv antrenamentele de tenis şi înot. Programul taberei, precum şi activităţile depind de nivelul de experienţă al copiilor.

Programele sunt în limba română, însă există şi opţiunea de limbă engleză, cu instructori americani, preţul majorându-se în acest caz cu 150 de euro.

Jucătorii de performanţă pot opta pentru tabăra de două săptămâni, care costă 2.640 de lei şi cuprinde 35 de sesiuni de antrenament intensiv de tenis şi înot. Participanţii vor face inclusiv cursuri de autopromovare şi branding personal. Pentru detalii şi înscrieri puteţi accesa siteul www.tabaradetenis.ro.

Lecţii de echitaţie la poalele muntelui

Copiii iubitori de animale pot participa la taberele de echitaţie organizate de Tumba, în judeţul Braşov, atât pentru începători, cât şi pentru avansaţi. Lecţiile au loc la o fermă montană de echitaţie unde se află 60 de cai de agrement, arabi şi metişii lor. Micuţii vor descoperi plăcerea de a urca în şa, de a călări la pas şi la trap, de a face drumeţii ecvestre etc. Programul include lecţii de echitaţie, jocuri şi concursuri cu teme din domeniul ecvestru, plimbări cu căruţa, trasee cu bicicleta, drumeţii etc.

Vorbitorii de germană la nivel avansat pot participa la seriile în limba germană, unde, cu excepţia cursului de echitaţie, toate activităţile se desfăşoară în această limbă. Preţul pentru tabăra de echitaţie este de 1.070 de lei, iar pentru detalii şi înscrieri puteţi accesa www.tumba.ro.

Aventură pe două roţi

Unui copil căruia îi face plăcere să se plimbe în parc cu bicicleta i-ar surâde cu siguranţă o tabără pe bicicletă. Adventure Camps le propune celor mici tabăra de la Bratca, în judeţul Bihor. Marcela Câmpian, reprezentant Adventure Camps, precizează că în această tabără sunt acceptaţi copii peste opt ani, care ştiu deja să meargă pe bicicletă. Copiii vor face drumeţii pe două roţi, tiroliană, tir cu arcul, escaladă, vor vizita o peşteră etc.

În cele şase zile de tabără, vor învăţa şi cum se întreţine o bicicletă, cum pot repara o pană, cum fixează lanţul, cum reglează frâna etc. Tabăra costă 1.190 de lei, iar pentru detalii şi înscrieri puteţi accesa www.adventurecamps.ro.

Transportul, asigurat de părinţi sau organizatori

Copiii pot ajunge în aceste tabere fie aduşi de părinţi, fie cu ajutorul organizatorilor. La înscriere, este nevoie să precizaţi varianta pentru care optaţi, pentru că transportul nu este inclus în preţul taberelor.

sursa: evz.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co