Stiri

Targ de Craciun la Brasov

Targ de Craciun la Brasov

Pentru prima dată, anul acesta în curtea Bisericii Negre va fi organizat un târg de Crăciun, după modelul Târgului de Crăciun de la Nurmberg.Manifestarea va începe în data de 16 decembrie şi va ţine până în seara de Ajun.

Organizatorii Targului de Craciun de la Brasov, Clubul Economic German, doresc să vă îmbie cu plăcinte calde, ceai, ciocolata cu scorţisoară şi cele mai interesante decoraţiuni specifice sărbătorilor de iarnă, realizate manual. „Veţi găsi o gamă largă de prăjiturele şi biscuiţi cu unt, turtă dulce, ciocolată de casă, migdale şi nuci trase în zahăr, produse tradiţionale şi o sumedenie de alte bunătăţuri. Îi aşteptăm pe braşoveni şi pe turisti să ne colinde frumosul brad din interiorul târgului”, a declarat pentru adevarul.ro, Anemona Hermenean, PR al evenimentului.

Tododată va fi lansată şi campania „Un cadou pentru fecare copil”, în cadrul căreia braşovenii pot dona orice în sprijinul copiilor defavorizaţi. În cadrul Târgului eţi găsi căsuţa fundaţiei Salvaţi Copiii, care va fi deschisă zilnic între orele 10:00 -12:00. Aici pot fi donate orice obiecte pe care nu le mai folosiţi, de la jucării şi haine, până la cărţi sau rechizile.

De asemenea joi, 15 decembrie, de la ora 19:00, Corul „Bach” al Bisericii Negre va susţine tradiţionalul concert de Crăciun.

Programul concertului va cuprinde lucrări sacre pentru perioada Crăciunului, din 5 secole, începând din baroc şi până în contemporaneitate. Fondurile strânse din vânzarea biletelor vor avea ca scop restaurarea orgii din Rupea. Biletul de intrare costă 10 lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co