Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Târgul de Turism al României: ediţia de primăvară

Târgul de Turism al României: ediţia de primăvară
Ediţia de primăvară a târgului de Turism al României îşi deschide porţile mâine de la orele 10.00. Cu această ocazie, toţi cei interesaţi să îşi petreacă o vacanţă în România sau în afara ţării vor afla mai multe despre ofertele agenţiilor.Târgul de Turism al României a ajuns la cea de-a XXVII-a ediţie şi  va fi deschis până duminică, 18 martie.
Evenimentul va reuni peste 200 de participanţi şi va acoperi 15.000 mp din suprafaţa expoziţională de la Romexpo.  Manifestarea este dedicată atât profesioniştilor din domeniu, cât şi publicului interesat de călătorii, vacanţe sau alte programe de recreere. În acest an, 28 de ţări din toată lumea vor fi reprezentate prin participări oficiale, de grup sau individuale. Astfel, preţ de patru zile, la Romexpo expuncele mai importante firme de profil, agenţii de turism şi tour-operatori, hoteluri şi pensiuni, agenţii de asigurări şi bănci, organizatori de congrese şi turism de afaceri, organizaţii patronale şi asociaţii profesionale, edituri şi instituţii culturale, dar şi reprezentanţi ai presei din domeniu: televiziuni, reviste, site-uri şi bloguri consacrate. Astăzi a avut loc conferinţa oficială de lansare a târgului.
În cele patru zile de târg, aveţi timp suficient pentru a afla câte ceva despre ofertele turistice pentru sezonul estival. Vor fi prezentate atât oferte interne, cât şi externe, pachete de turism cultural, rural şi de business, turism de tratament, destinaţii exotice, croaziere şi, nu în ultimul rand, turism de aventură.  Pentru un plus de impact, companiile participante vor prezenta sub conceptul „instant booking” oferte şi discounturi atractive, valabile doar pe perioada desfăşurării evenimentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co