Interne

Targul de Turism al Romaniei

Targul de Turism al Romaniei

In curand vom avea parte de o noua editie a Targului de Turism al Romaniei. Editia de primavera reprezinta o expozitie internationala dedicata tuturor operatorilor activi din domeniul turismului. In cadrul targului se vor  prezenta noutatile din domeniu.  Daca doriti sa participate, trebuie sa va faceti timp in perioada 15 si 18 martie.

In perioada 15-18 martie 2012, Romexpo gazduieste cea de-a XXVII-a editie a Targului de Turism al Romania , manifestare care va continua traditia de eveniment de referinta pentru acest domeniu. Manifestarea expozitionala va reprezenta o noua oportunitate de a atrage clienti noi, de a prezenta noutatile din domeniu si de a relationa cu ceilalti competitori. Pentru participare in calitate de expozant la editia din primavara a TTR, formularere de inscriere sunt deja disponibile, organizatorii punand la dispozitia doritorilor si varianta online de inregistrare.

Si judetul Sibiu si-a anuntat prezenta la acest Targ, la fel ca multe alte judete turistice din tara. Alături de broşurile generale, Sibiul prezinta la targul de primavera, harta turistică şi portalul turistic ‒ destinaţii şi atracţii, circuite recomandate, activităţi în natură, agenda evenimentelor culturale şi sportive cazare, transport, alimentaţie, informaţii utile, oferte speciale.

Judeţul Sibiu este o destinaţie de vacanţă ideală pentru iubitorii de natură şi de mişcare în aer liber. Sunt multe posibilităţi de organizare de sejururi active: trasee de drumeţie şi de cicloturism, posibilităţi de practicare a sporturilor extreme (parapantă, paraşutism, motodeltaplan), a sporturilor motorizate (enduro, ATV şi offroad), pescuit, sporturi acvatice, tabere şi circuite tematice pentru adulţi şi pentru cei mici.

La editia precedent a Targului de turism al Romaniei, care s-a desfasurat intre 3 si 6 noiembrie 2011, au fost 110 participanti din 19 tari, care au avut la dispozitie o suprafata expozitionala de peste 8.500 mp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co