Externe

Unde putem schia in Europa pana in aprilie

Unde putem schia in Europa pana in aprilie

Partii de vis, servicii impecabile si peisaje care-ti taie respiratia! In Europa exista cateva mii de statiuni de schi care isi asteapta turistii pana spre sfarsitul lunii aprilie, iar preturile sunt accesibile pentru toti iubitorii sporturilor de iarna. Cele mai populare si ieftine destinatii de schi pentru romani par a fi cele din Bulgaria si Austria.

Cand este iarna si spui Europa, te gandesti la peisaje si la schi, deoarece statiunile europene atrag milioane de turisti in fiecare iarna si ofera zeci de mii de kilometri de partie, la pachet cu servicii de inalta calitate. Unde schiem in perioada urmatoare?

Bansko, Bulgaria poate fi o optiune. Bansko este cea mai moderna statiune de schi din Bulgaria. Statiunea este amplasata pe cel mai spectaculos versant al muntilor Pirin si atrage, in fiecare an, peste un milion de turisti veniti din toata Europa. La Bansko, sezonul se schi dureaza pana in mai, iar lungimea totala a pistelor este de 65 de kilometri.

Pamporovo este a doua statiune de schi, ca marime, din Bulgaria. Statiunea detine 25 de kilometri de partie de schi si 38 de kilometri de partie cross-country. Turistii beneficiaza de 18 telecabine care pot servi 8500 de persoane pe ora. Instructorii de schi isi asteapta elevii, iar unii dintre ei vorbesc limba romana.

Innsbruck este considerata una dintre cele mai frumoase destinatii turistice din lume. Langa Innsbuck exista cinci partii de schi la standarde olimpice, iar orasul a fost de doua ori gazda Jocurilor Olimpice de Iarna, in 1964 si 1976. Pe ghetarul Stubal se poate schia pe toata perioada anului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co