Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Targul de turism si timp liber “MAREA EVADARE” da startul sezonului de distractie si relaxare!

Va asteptam cu mic cu mare in perioada 1-3 iunie in Bucuresti Mall – Calea Vitan nr 55-59, cu super oferte pentru petrecerea concediului de vara. Agentii de turism, hoteluri, pensiuni, agentii ticketing; toate au pregatit pentru tine cele ma atractive pachete de vacanta.
In cazul in care o vacanta departe de casa nu este o prioritate pentru tine anul acesta, “MAREA EVADARE” iti va prezenta modalitati de relaxare , distractie si petrecere a timpului liber in Bucuresti sau in imprejurimi: piscine, stranduri, terenuri de tenis, sali de fitness, baze de pescuit, arene de laser tag, centre de echitatie, parcuri de agrement, terenuri de paintball vin cu oferte special adaptate perfect nevoilor tale.
Surpizele se vor tine lant in aceste prime 3 zile de vara, incepand cu o minunata ridicare de la sol cu balonul cu aer cald, si continuand cu o multime de concursuri: Campionat de Kinect Xbox pentru copii si adulti, concurs de masinute cu telecomanda, concurs de tenis de masa si multe altele.
Mai mult, asteptam toti micutii, inarmati cu creativitate, pentru atelierele de decoupage si pictura, iar pe cei mari la lectiile sportive de Zumba si Kangu Jumps.
Nu uita sa iei cu tine cea mai interesanta poza din vacanta, deoarece Radio Zu premiaza “Cea mai ZU poza de vacanta”!
Multe alte informatii poti vedea pe pagina noastra de Facebook, “MAREA EVADARE”, unde te vor astepta o sumedenie de surprize si concursuri.
Evadeaza din urban intre 1-3 iunie, la Bucuresti Mall, si creaza-ti cea mai frumoasa vacanta la “MAREA EVADARE”!

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co