Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Va invitam la vernisajul Salonului National de Fotografie Turistica, editia a XV-a!

Revista Vacante&Calatorii si Fundatia Amfiteatru va invita luni, 21 mai, orele 16:00, in Pasaj Universitate pentru a lua parte la vernisajul Salonului National de Fotografie Turistica.
Aflata la cea de-a XV-a editie, expozitia doreste sa atraga inca o data atentia asupra potentialului turistic al Romaniei, de aceasta data dorind sa sublinieze responsabilitatea turistilor, manifestata prin atitudine si comportament fata de valorile sale naturale.
Cele mai bune 400 de fotografii au fost alese de un juriu de specialitate din cele peste mai bine de 3000 inscrise in concursul ce a avut ca tema “Romania: turismul responsabil in imagini!”, respectand cele sapte categorii de concurs: Natura si biodiversitate; Oameni si mestesuguri; Pulsul comunitatilor; Identitati, evenimente si expresii culturale; Traditie in spatiu modern; Experiente responsabile; Viata la sat.
In cadrul vernisajului vor fi premiate cele mai bune fotografii, reprezentative pentru fiecare categorie de concurs, si va putea fi vizitata expozitia de portrete realizata de Adrian Petrisor, castigatorul editiei cu numarul XIV a Salonului National de Fotografie Turistica.
Va asteptam luni, 21 mai, ora 16:00 in Pasaj Universitate pentru a da startul unui eveniment de 10 zile, un eveniment cu traditie si istorie care a adunat de-a lungul a 8 ani un numar de peste 10 000 de concurenti din intreaga tara.
Premiile concursului Salonul National de Fotografie Turistica sunt oferite de: Editura Casa, Editura Corint si Editura Litera; RGB Photography; Pensiunea Gradina Ursului, Zarnesti; Pensiunea Casa Soarelui, Sovata; Pensiunea Camvas Inn, Sighetu Marmatiei; Pensiunea Casablanca, Reghin; Pensiunea Ema, Caransebes; Pensiunea Casa Afetelor, Neamt; Pensiunea Rubi, Vatra Dornei.
Sponsorul principal al evenimentului: PPB Tipografie si Publicitate
Partener media principal: Travel MIX
Parteneri media: revista VIP, BadorGood.com, comunitatefoto.ro, romaniapozitiva.ro, Foto Magazin, Clubulfoto.com, Photo Magazine, DordeDuca, photomaniacs.ro.
Mai multe detalii gasiti si pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/vacantesicalatorii.
Eveniment organizat cu sprijinul A.R.T.E., sub egida Programului Amfiteatrul pentru Turismul Responsabil.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co