Evenimente

Târgul Primăverii, la Arad

“Târgul Primăverii”, ajuns la cea de-a IV-a ediție, se va desfășura în perioada 20-23 aprilie 2017 la Expo Arad. Acesta este un eveniment expozițional, ce se desfășoară pe mai multe secțiuni: târg de flori, turism, mobilă, hobby, bunuri de larg consum și divertisment.

“Târgul Primăverii” vă aduce tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă transforma planurile în realitate: îmbrăcăminte, articole de uz casnic, mobilier, flori, produse pentru grădinărit, dar și pachete turistice și articole de hobby.

“Gardenia” este cea mai mare expoziție cu vânzare de flori și articole de grădinărit din vestul țării.

Evenimentul este dedicat sectorului verde și abordează aspectele multiple pe care acesta le înglobează, devenind astfel locul de întâlnire al profesioniștilor din domeniu, dar și sursa de inspirație pentru cei pasionați de grădinărit

Vor fi expuse flori naturale în ghivece, răsaduri, arbori și arbuști ornamentali pentru exterior, flori pentru balcoane, terase, semințe de flori, iarbă, unelte și utilaje pentru grădinărit (folie solar, pungi, saci, mașini de tuns gazonul, pompe de stropit, furtune, aspersoare), vase din sticlă, suporturi pentru flori, statuete, sere, sisteme de umbrire/irigare, îngrășăminte, servicii de arhitectură și peisagistică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co