Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Tarom anunta intarzierea zborurilor

Tarom anunta intarzierea zborurilor

Din cauza conditiilor meteorologice, toate zborurile companiei Tarom vor avea intarzieri. Din pacate nici in zilele urmatoare vremea nu va fi prea prietenoasa. Daca aveti bilet de avion pentru acest week-end, ar fi bine sa verificati atat ora de plecare cat si starea drumurilor din Romania, ca sa fiti siguri ca aveti cum sa ajungeti la aeroport.

Tarom anunta intarzierea cu cel putin 30-40 de minute a tuturor zborurilor de astazi, cu exceptia a doua curse Bucuresti-Timisoara, care au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Toti pasagerii curselor Tarom care inregistreaza intarzieri beneficiaza de asistenta din partea companiei pe durata asteptarii lor in aeroport, iar pasagerii curselor Tarom care au fost anulate vor fi reprogramati pentru urmatoarele zboruri sau vor putea opta pentru rambursarea contravalorii biletelor.

Pasagerii afectati de aceasta situatie sunt rugati sa contacteze agentiile emitente si agentiile Tarom pentru reprogramarea calatoriei sau rambursarea contravalorii biletului achitat.

Prognozele meteorologice pentru urmatoarele cateva ore nu indica o imbunatatire semnificativa a vremii.   Pentru informatii legate de situatia zborurilor, pasagerii pot apela numerele de telefon Call Center Tarom: 9361 (valabil pentru apeluri din Bucuresti) sau 021.204.64.64; 021.303.44.00 si 021.303.44.44.

Sursa: http://www.dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co