Interne

Ţi-ai făcut deja planuri pentru weekend? Vezi cum va fi vremea!

De astăzi, vremea se va încălzi în aproape toată ţara. La amiază, mercurul din termometre va atinge valori cuprinse între 9 şi 17 grade, chiar dacă în regiunile nordice, centrale şi estice norii mai lasă trecător şi câţiva stropi de ploaie, iar la munte vor cădea căţiva fulgi de zăpadă.


Câţiva stropi de ploaie cad în sudul şi estul Transilvaniei, însă temperatura aerului continuă să crească şi astăzi. La amiază, sunt aşteptate maxime de la 10 grade în depresiunile intramontane, până la 15-16 grade în Banat şi Crişana.
Maximele vor urca până la 17 grade în Drobeta Turnu Severin, 16 grade la Craiova, 15 la Piteşti şi Giurgiu şi 13 grade în Călăraşi.
În Dobrogea, maximele prognozate ajung la 12 grade în Constanţa, şi tot 12 la Tulcea.
În Moldova, norii acoperă temprar cerul şi pe arii restrânse sunt prognozate ploi slabe. Vor fi 10 grade la Suceava, 12 la Iaşi, 13 grade în Bacău, 14 grade la Galaţi şi 15 grade la Focşani.
Mâine va fi o vreme frumoasă, cu cer senin, în aproape toată ţara. Excepţie fac regiunile nordice şi nord-estice, unde mai apar câţiva nori. De ploaie însă, vorbim abia spre seară, şi doar în Bucovina şi nordul Carpaţilor Orientali. La amiază, termometrele vor măsura între 10 şi 18 grade.
În capitală, mâine, temperaturile vor ajunge la 16-17 grade la amiază. Va fi o zi senină, dar vântul va fi ceva mai sprinten.
Vineri, temperaturile vor fi neobişnuit de mari pentru această perioadă a anului. Maximele vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade. Cerul variabil adună norii, spre seară, în nord şi nord-vest, şi pe arii restrânse sunt condiţii de ploaie. În nordul Carpaţilor Orientali, precipitaţiile trec chiar în lapoviţă.
Va fi cald şi în capitală, în acest sfârşit de săptămână, la prânz se vor înregistra 18-19 grade, cu aproape 5 grade mai mult decât în mod normal la această dată.


sursa: stiri.rol.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co