Interne

Tombola specială Travel Mix

Tombola specială Travel Mix

Televiziunea Travel Mix a sărbătorit un an de la apariţia sa pe piaţă, oferind un cadou special vizitatorilor târgului de turism al României găzduit de Romexpo la sfârşitul săptămânii trecute. Travel Mix a organizat o super tombolă şi a pus la bătaie o croazieră de 8 zile în Marea Mediterană, un sejur de 2 zile la Bran Moeciu şi un sejur de 2 zile în Valea Arginţilor.

Peste 5000 de persoane au participat la tombola organizată de Travel Mix. Extragerea câştigătorilor a avut loc duminică după-amiază, la finalul târgului.

O vacanţă la Valea Arginţilor pentru 2 persoane i-a revenit lui Lucian Toma din Bucureşti. Cel mai mare premiu oferit în cadrul târgului de la Romexpo a fost o croazieră de 8 zile în Marea Mediterană, pentru 2 persoane. Marele câştigător a fost Anca Florică din Constanţa.

Deşi norocoşii câştigători n-au fost prezenţi la extragerea finală, aceştia au fost anunţaţi telefonic pe loc şi vor intra cât de curând în posesia biletelor. Prin tombola organizată la standul televiziunii, Travel Mix a sărbătorit un an de emisie. Echipa Travel Mix vrea să mulţumească tuturor celor care ne-au fost alături încă de la început şi promitem să oferim, în continuare, programe de calitate şi să promovăm turimul românesc în toate formele lui

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co