Interne

Tombola specială Travel Mix

Tombola specială Travel Mix

Televiziunea Travel Mix a sărbătorit un an de la apariţia sa pe piaţă, oferind un cadou special vizitatorilor târgului de turism al României găzduit de Romexpo la sfârşitul săptămânii trecute. Travel Mix a organizat o super tombolă şi a pus la bătaie o croazieră de 8 zile în Marea Mediterană, un sejur de 2 zile la Bran Moeciu şi un sejur de 2 zile în Valea Arginţilor.

Peste 5000 de persoane au participat la tombola organizată de Travel Mix. Extragerea câştigătorilor a avut loc duminică după-amiază, la finalul târgului.

O vacanţă la Valea Arginţilor pentru 2 persoane i-a revenit lui Lucian Toma din Bucureşti. Cel mai mare premiu oferit în cadrul târgului de la Romexpo a fost o croazieră de 8 zile în Marea Mediterană, pentru 2 persoane. Marele câştigător a fost Anca Florică din Constanţa.

Deşi norocoşii câştigători n-au fost prezenţi la extragerea finală, aceştia au fost anunţaţi telefonic pe loc şi vor intra cât de curând în posesia biletelor. Prin tombola organizată la standul televiziunii, Travel Mix a sărbătorit un an de emisie. Echipa Travel Mix vrea să mulţumească tuturor celor care ne-au fost alături încă de la început şi promitem să oferim, în continuare, programe de calitate şi să promovăm turimul românesc în toate formele lui

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co