Articole

Topul celor mai ciudate camere de hotel din lume – PARTEA a II-a

5. Camera de hotel în tub de canalizare

Dacă ajungi în Austria, cu siguranţă că vei auzi şi de Das Park Hotel. Rămâne de văzut dacă vei alege să te cazezi într-o cameră de hotel situată într-un tub de canalizare. Tubul are o greutate de 9,5 kilograme, iar camerele sunt disponibile din mai până în octombrie.

4. Camera cu pereţii plini de cărţi

Hotelul-Bibliotecă din New York îţi oferă plăcerea de a vedea pereţi decoraţi cu cărţi. Se pare că nu doar în camera de hotel ar exista asemenea decoraţiuni, ci şi în holul hotelului. Pasionatele de cărţi pot striga că au ajuns în paradis, deoarece îşi văd visul împlinit, de a fi înconjurate de cărţi.

3. Camera cu patul suspendat

Este o încăpere cu podeaua înclinată, care face ca patul să-ţi dea senzaţia că „zboară”, iar dulapul iese din perete. Dacă ajungi în Germania, ai ocazia chiar să te cazezi la hotelul Propeller Island şi să îţi dai seama că unele lucruri aşezate strâmb pot sta drept, cum se întâmplă cu masa şi scaunul din cameră. O noapte de aventură costă 115 euro de persoană.

2. Camera cu oglinzi

Este un spaţiu destinat îndrăgostiţilor care adoră să se vadă în oglindă, în timpul unei partide de dragoste. Pentru 79 de euro de persoană pe noapte, poţi să dormi într-o astfel de încăpere, situată într-un hotel din Berlin. Oglinzile acoperă întreg spaţiul de la tavan la podea, în forma unui romb. Totodată, această cameră ar putea fi recomandată persoanelor narcisiste sau care vor dormi singure.

1. Camera cu simboluri în alb şi negru

Încăperea, situată în hotelul Popeller Island din Berlin, are peste 300 de simboluri în alb şi negru, care pot fi mutate de către client, în funcţie de gândirea sa. Pentru 99 de euro pe noapte, aveţi ocazia să reflectaţi asupra simbolurilor expuse.


sursa: feminis.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co