Articole

Topul celor mai ciudate camere de hotel din lume – PARTEA I

10. Camera vampirilor

O cameră cu paturi în formă de sicrie, iar pentru suma de 115 euro, poţi dormi confortabil, deoarece sicriele sunt căptuşite pe interior. Această cameră se găseşte la hotelul Island Hotel din Berlin şi este destinată persoanelor care sunt în căutare de adrenalină, care vor să încerce lucruri noi.

9. Cameră într-un hotel de gheaţă

Pentru cel puţin 250 de euro, ai ocazia să dormi o noapte într-o cameră la Ice Hotel, la o temperatură de -5 grade Celsius. Turiştii vor dormi în paturi speciale, acoperite cu piele de ren şi vor fi treziţi dimineaţa cu o ceaşcă fierbinte de ceai de merişoare şi, de asemenea, vor primi echipament special, cizme, mănuşi şi vor beneficia de saună. În ultimii ani, şi România se poate lăuda că are un hotel de gheaţă, la Bâlea Lac.

8. Cameră de hotel situată sub apă

Turiştii vor fi cazaţi la 12 metri sub apă. O asemenea cameră se gaseste la hotelul Poseidon din Fiji şi este destul de costisitoare, astfel că, pentru o săptamână pentru două persoane, preţul este de peste 22.000 de euro. În timpul sejurului, cuplul va petrecere patru nopţi într-o vilă de lux, situată pe apă sau pe plajă şi două nopţi, într-un apartament de lux, situat sub apă.

7. Camera cu susul in jos

O cameră talmeş-balmeş. Artistul german Lars Stroschen a proiectat această sală pentru a modifica percepţia clienţilor, rotindu-i cu susul în jos. Pentru suma de 115 euro pe noapte, poţi avea o experienţă unică, dacă te cazezi la hotelul Propeller Island Hotel din Berlin.

6. Cameră într-un iglu din sticlă

Noutatea acestei camere de hotel este faptul că încăpere nu este construită din blocuri de zăpadă, ci din sticlă specială, rezistentă la temperaturi de -30 de grade. Turiştii pot beneficia de acest serviciu inedit la hotelul Kakslauttanen, situat în mijlocul Laponiei. Camera din iglu de sticlă este echipată cu toaletă şi paturi de lux.

sursa: feminis.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co