Imobiliare Valea Prahovei
Articole

Top destinaţii de toamnă pentru turişti: destinaţiile de agroturism (2)

A venit toamna şi românii întorşi de pe litoral se gândesc deja la ofertele de vacanţă pentru ultimele luni din an, precum şi pentru Sărbătorile de iarnă. Vezi care sunt preferinţele românilor pentru sezonul toamnă-iarnă, potrivit preşendintelui ANAT, Corina Martin.

Destinaţiile de agroturism

„Zona Bran-Moeciu este cea mai solicitată destinaţie, în special pentru sărbătorile de iarnă”, a spus Corina Martin.

Pe lângă această destinaţie, între preferinţele românilor care doresc să facă agroturism se numără şi zona Rucăr (Braşov), ţinuturile Maramureşului şi întinderile din judeţul Alba.

De asemenea, românii merg, dar mai puţin, şi în Neamţ, Vrancea şi Gorj pentru beneficiile agroturismului.

Cele mai importante activităţi desfăşurate în aceste zone de către turişti sunt echitaţie, pescuit, plimbări în natură, bird watching, potrivit Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Pentru doritorii de vacanţe în satele româneşti, ANTREC pune la dispoziţie un program special „Vacanţe la ţară”, care se desfăşoară în perioada 4 septembrie – 18 noiembrie şi oferă sejururi de cinci sau şase nopţi la preţuri care variază între 150 lei de persoană, la pensiuni de 2 margarete, şi 195 lei persoană la unităţi de 3 şi 4 margarete.

Potrivit ANTREC, astfel de programe ofera posibilitatea lărgirii sezonului turistic şi includerea categoriilor de turişti cu venituri mai mici.

sursa: wall-street.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co