Evenimente

Transilvanien Brunch, la Apoș

Transilvanien Brunch începe mâine, 28 aprilie, la Apoș. Organizatorii îi așteaptă pe doritori să descopere cultura gastronomică din zonele rurale ale județului Sibiu, unde, folosind exclusiv produse locale și de sezon, gazdele vor prepara specialități tradiționale și le vor prezenta sub forma unui brunch.

Transilvanian Brunch a aparut la începutul anului 2008 ca o inițiativă a asociației GAL Microregiunea Hârtibaciu de cunoaștere reciprocă și colaborare în Valea Hârtibaciului, dar și ca un exercișiu de promovare a produselor locale.

Totodată a fost și un bun motiv de întâlnire multiculturală, a celor care activează în turism, cultură, dezvoltare rurală și socială, agricultură ecologică, renovare și restaurare, branșe care, într-un fel sau altul, se completează și se regăsesc în multe inițiative și proiecte actuale.

Brunch-urile sunt organizate într-o locație deosebită și se bucură pe lângă oferta culinară și de o tematică, plimbare cu drezina pe șinele mocăniței, drumeție pe un traseu cultural, muzică deosebită.

Organizatorul acestui eveniment este Asociația My Transylvania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co