Stiri

Transylvania Tourism Fair Brașov

În perioada 17-19 martie 2017, Ministerul Turismului va participa la la târgul de turism Transylvania Tourism Fair Brașov, care se va desfășura la centrul expozițional Brașov Business Park.

În cadrul standului Ministerului Turismului va fi promovată destinația turistică România, atât prin distribuirea materialelor de promovare, cât și prin invitarea unor meșteri populari și a unor producători locali de produse tradiționale, precum și a promotorilor turismului ecologic din zonă.

Târgul de turism Transylvania Tourism Fair Brașov se adresează autorităților și asociațiilor profesionale din turism, agențiilor de turism, stațiunilor turistice, complexelor balneare, structurilor de primire turistice, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene etc. Este un târg regional la care publicului larg, dornic să călătorească în țară și peste hotare poate descoperi destinații turistice originale, iar specialiștii din turism, pot participa la conferințele tematice organizate pe perioada târgului.

Din calendarul acţiunilor desfăşurate în cadrul târgului de turism Transylvania Tourism Fair Brașov, 17-19 martie 2017 fac parte: conferințe privind dezvoltarea turistică a zonei, prezentări de oferte şi destinaţii turistice, prezentări de produse turistice, meșteri populari și meșteșuguri tradiționale.

Evenimentul este promovat prin intermediul mass media – televiziuni, radio-uri și ziare, dar și online, prin platforme de social media si site-uri specializate, afișe, flyere, newsletter, comunicate de presă.

Târgul este unul de marcă în regiune, acest lucru fiind dovedit și de faptul că, în cadrul evenimentului “Incoming Romania Travel Gala”, ANAT – Regiunea Centru a primit premiul pentru inovație în turism pentru organizarea Transylvania Tourism Fair (TTF). În anul 2017 târgul va aniversa cea de-a X-a ediție a sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co